/1033_Nástenné-čistenie-držiaka-nástroja-nepremokavé-1/wp-upload_cdn.jpg /pics-storage/Nástenné-čistenie-držiaka-nástroja-nepremokavé_1_1033.jpg 0 /1033_Nástenné-čistenie-držiaka-nástroja-nepremokavé-2/wp-upload_cdn.jpg /pics-storage/Nástenné-čistenie-držiaka-nástroja-nepremokavé_2_1033.jpg 1 /1033_Nástenné-čistenie-držiaka-nástroja-nepremokavé-3/wp-upload_cdn.jpg /pics-storage/Nástenné-čistenie-držiaka-nástroja-nepremokavé_3_1033.jpg 2 /1033_Nástenné-čistenie-držiaka-nástroja-nepremokavé-4/wp-upload_cdn.jpg /pics-storage/Nástenné-čistenie-držiaka-nástroja-nepremokavé_4_1033.jpg 3 /1033_Nástenné-čistenie-držiaka-nástroja-nepremokavé-5/wp-upload_cdn.jpg /pics-storage/Nástenné-čistenie-držiaka-nástroja-nepremokavé_5_1033.jpg 4 /1033_Nástenné-čistenie-držiaka-nástroja-nepremokavé-6/wp-upload_cdn.jpg /pics-storage/Nástenné-čistenie-držiaka-nástroja-nepremokavé_6_1033.jpg 5

Nástenné Čistenie Držiaka Nástroja Nepremokavé Oilproof Skladovanie Organizátor na Metly Hrable Dáždnik Mopyt

Domov Skladovanie A Organizácie
€3.11 €5.18

Farba:

Zaručené bezpečné pokladňa

Popis:

Funkcie:

Ťažká: Vodotesný, odolný a pôsobivé únosnosti, náš metlu držiteľ pomáha udržať všetky vaše upratovanie, záhradnícke práce, alebo šport dodávky v rámci ruky " reach.

Skladovanie Made Simple: Tidy up vaše metly, mopy, hrable, lopaty, upratovanie, záhradnícke potreby s len jeden nástroj organizátor.

Montáž na stenu Organizátor: držiteľ je skvelý spôsob, ako maximalizovať nevyužité steny priestoru kdekoľvek v dome.Aby položky usporiadané a ľahko nájsť.

Jednoduchá Inštalácia: Držať lepidlo na stenu a priložiť ho do nej.Žiadne vŕtanie je požadované, žiadne poškodenie steny , č ľavej známky, jednoduchá inštalácia.

Zabezpečenie kvality: Náš produkt určite vyhrať svoje srdce s jej prémiovej kvality!Ak máte akékoľvek otázky, prosím kontaktujte nás.

Poznámky:

1. Vzhľadom na účinky svetla a streľba uhol, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb je znázornené na obrázku.

2. Vzhľadom na ručné meranie,prosím, dovoľte 1-3 cm meranie odchýlky.Ďakujeme za pochopenie!

Špecifikácie:

Materiál: ABS

Hmotnosť: 40grams

Veľkosť: 8.5*6typ

Balenie Obsahuje:

1 * Metly Držiteľ

Sku: b1033


  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Použitie: Drobnosti

Hodnotenie Zákazníkov

Na základe 0 Recenzie Napíšte recenziu

Napíšte recenziu

Hodnotenie

Príbuzné produkty

Produkty môžete tiež chcieť vidieť