/1133_Ipl-flash-epilátor-zariadenia-pre-ženy-mužov-bezbolestné-1/wp-upload_cdn.jpg /pics-storage/Ipl-flash-epilátor-zariadenia-pre-ženy-mužov-bezbolestné_1_1133.jpg 0 /1133_Ipl-flash-epilátor-zariadenia-pre-ženy-mužov-bezbolestné-2/wp-upload_cdn.jpg /pics-storage/Ipl-flash-epilátor-zariadenia-pre-ženy-mužov-bezbolestné_2_1133.jpg 1 /1133_Ipl-flash-epilátor-zariadenia-pre-ženy-mužov-bezbolestné-3/wp-upload_cdn.jpg /pics-storage/Ipl-flash-epilátor-zariadenia-pre-ženy-mužov-bezbolestné_3_1133.jpg 2 /1133_Ipl-flash-epilátor-zariadenia-pre-ženy-mužov-bezbolestné-4/wp-upload_cdn.jpg /pics-storage/Ipl-flash-epilátor-zariadenia-pre-ženy-mužov-bezbolestné_4_1133.jpg 3 /1133_Ipl-flash-epilátor-zariadenia-pre-ženy-mužov-bezbolestné-5/wp-upload_cdn.jpg /pics-storage/Ipl-flash-epilátor-zariadenia-pre-ženy-mužov-bezbolestné_5_1133.jpg 4 /1133_Ipl-flash-epilátor-zariadenia-pre-ženy-mužov-bezbolestné-6/wp-upload_cdn.jpg /pics-storage/Ipl-flash-epilátor-zariadenia-pre-ženy-mužov-bezbolestné_6_1133.jpg 5

IPL Flash Epilátor Zariadenia pre Ženy, Mužov Bezbolestné Celé Telo Domov Tváre Prenosné 999999 Trvalé Laserové pre Odstránenie Chĺpkovt

Domáce Spotrebiče
€39.95 €79.88

Farba:

Zaručené bezpečné pokladňa

➡️Domov epilator

● Inovatívny dizajn, presné odstránenie chĺpkov v rôznych častiach, rozlúčili na tradičné metódy odstraňovania chĺpkov, a dosiahnuť salón krásy-úroveň účinky doma.

● Epilátor je špeciálne vyvinutý hygienické odstraňovanie chĺpkov možnosť, že ešte stále má istú silu, ako profesionálne kozmetické centrum.To znamená, že nemusíte ísť do salónu krásy komunikovať s technikmi alebo zdieľať posteľ s nespočetnými inými klientmi. ➡️ Rozlúčiť na tradičné epilátory

● Použitie depiláciu krém a včelí vosk pre odstránenie chĺpkov, a niektoré krásy milovníkov použiť aj britva pre odstránenie chĺpkov.Tieto vlasy metódy odstraňovania len dočasne hladké kože, a v priebehu času vlasy budú rásť a stať sa silnejší a silnejší.

● V porovnaní s spôsob odstraňovania chĺpkov z salón krásy, na odstránenie chĺpkov na pozíciu salón krásy je stanovená, ktoré je nevhodné pre viac chĺpkov.Vlasy odstránenie zariadenia môžu dosiahnuť rovnaký odstraňovania chĺpkov je účinok ako salón krásy doma, ukladanie veľa nákladov a času.

● 999,999 svetlo škvrny, jedna osoba môže ho použiť na 10 rokov.LCD displej, zostávajúci čas používania je viditeľné. 5 úrovne nastavenie funkcie, starostlivosť o každý centimeter z jemnej kože.Ponúka bezbolestný proces v porovnaní s niektorými tradičné metódy odstraňovania chĺpkov.Intenzívne pulzné svetlo preniká hlboko do vlasového folikulu pre efektívne odstránenie chĺpkov.S trvalým účinkom, je to úplne odstráni nežiaduce chĺpky po dôkladnom ošetrení.

➡️IPL Intenzívna, Pulzujúca Svetlo

● Môže byť použitý ako pre telo, vlasy, ruky, podpazušie, lýtok, stehien, pery, bikiny a iných častí odstránenie chĺpkov.

●Jediný človek len potrebuje asi 20 000 chĺpky na celom tele odstránenie chĺpkov, a 999,999 horúčavy môžu byť použité pre 20-40 celé telo odstránenie chĺpkov operácie.

● Epilátor má žiadne riziko, je bezbolestné a bezpečné, a svetlo sa nepoškodia žiadne štruktúru pleti.

● Počet viditeľných lasery na LCD displeji sa zobrazí číslo záblesky zostávajúce.Jednoduchšie a pohodlnejšie.

➡️ Auto/manual flash duálny režim

● Automatické vysokorýchlostných dátových balíčkoch záblesky, ktoré sa hodia na pokožku, voľný výber z rôznych oblastí, a dlho-stlačením pod posuvné bliká, môže automaticky a neustále vyžarujú svetlo, čo výrazne zlepšuje účinnosť odstraňovania chĺpkov.

● Automatický režim je vhodný pre veľké liečba oblastiach, ako sú nohy, chrbát, ruky; manuálny režim sa používa pre citlivé alebo menších plôch, ako sú triesiel, hornej pery a podpazuší.

➡️Profesionálne IPL technológiu

● Prístroj automaticky upraví nastavenia tak, aby zodpovedala root dĺžky, hrúbky a štruktúry charakteristiky akejkoľvek časti tela, ktoré ste si vytýčili.Prístroj sa opakovane posiela jemné pulzy svetla na vlasy koreň, spôsobuje nahromadenie tepla a energie.

● Osvetľuje vlasových folikulov s jemné pulzy svetla, povzbudiť ich do nečinnosti štátu, pričom pleť hladšia a dlhšiu životnosť.Strukoviny spôsobujú tepelné budovať v každý vlasový folikul, takže je jemnejšia a viac efektívne.

● Procedúry, aby sa zabránilo opätovný rast vlasov sú bezpečné a jemné, aj keď hral na citlivé časti tela.Zariadenia, ktoré boli testované v klinických podmienkach a vyvinutá v spolupráci s dermatológmi, môže byť ľahko a efektívne spravované doma.

➡️Vhodný pre celé telo použitie

● Na rozdiel od podobných výrobkov na trhu, táto vysoká účinnosť žena laserový epilátor funguje trvalo na všetkých častiach tela, vrátane citlivej pleti oblastiach, ako sú oblasti bikín, tváre, krku, podpazušia, rúk alebo nôh, postupne sa meniace po použití Riedidlom.

● Odstraňovanie chĺpkov používa zariadenie the photothermal effect generované zariadením konať pod kožu, tak, že vlasový folikul stráca schopnosť regenerovať, tak, aby sme dosiahli účinok odstraňovania chĺpkov, ktoré je pohodlné a bezpečné.➡️Silný IPL laser pulzujúce

● Laserové odstránenie chĺpkov, prístroj sa používa priamo na kožu.Laserové odstránenie chĺpkov prístroj je vybavený vysoko-frekvencia sondy.Po sonda je v priamom kontakte s pokožkou, silný impulzný laser môže byť emitovaný, tak, že silné impulzný laser môžete priamo osloviť vlasový folikul, ktorý môže zničiť vlasový folikul štruktúry.Po vlasový folikul štruktúra je poškodený, miestne vlasy vám spadne prirodzene.

⚠️Vezmite prosím na vedomie, že stroj nemôže byť použitý vo vzduchu, 360° pokožky, detekcie port môže emitujú lasery blízko k pokožke.Po napájanie je zapnuté, stlačte prevádzky tlačidlo, sonda bude v priamom kontakte s pokožkou, aby sa depilated pri 90°, prevencia blesk z náhodou poškodzuje oči.➡️Je IPL pre vás to pravé?

● IPL epilátor je vhodný pre pokožku a vlasy z white brown (napr. belosť, leštenie, buff, wheaten, brown).Avšak, tento produkt by nemal byť používaný na: Opálená, vytetované a tmavo škvrnité kože (pozri tón pleti graf)

Sku: b1133


  • Číslo Modelu: H008
  • Materiál: Abs
  • Certifikácia: CE
  • Použitie: telo
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Typ Napájania: Nabíjateľná
  • Názov Značky: VGR
  • Položka Druh: Epilátor

Značky: rezanie závitov odstránenie chĺpkov, odstránenie chĺpkov ipl laser stroj, laserové odstránenie chĺpkov, epilátor pre ženy.

Hodnotenie Zákazníkov

Na základe 0 Recenzie Napíšte recenziu

Napíšte recenziu

Hodnotenie

Príbuzné produkty

Produkty môžete tiež chcieť vidieť