/11831_Odtok-mydlo-box-tvorivé-listový-tvar-punč-bez-mydla-1/wp-upload_cdn.jpg /pics-storage/Odtok-mydlo-box-tvorivé-listový-tvar-punč-bez-mydla_1_11831.jpg 0 /11831_Odtok-mydlo-box-tvorivé-listový-tvar-punč-bez-mydla-2/wp-upload_cdn.jpg /pics-storage/Odtok-mydlo-box-tvorivé-listový-tvar-punč-bez-mydla_2_11831.jpg 1 /11831_Odtok-mydlo-box-tvorivé-listový-tvar-punč-bez-mydla-3/wp-upload_cdn.jpg /pics-storage/Odtok-mydlo-box-tvorivé-listový-tvar-punč-bez-mydla_3_11831.jpg 2 /11831_Odtok-mydlo-box-tvorivé-listový-tvar-punč-bez-mydla-4/wp-upload_cdn.jpg /pics-storage/Odtok-mydlo-box-tvorivé-listový-tvar-punč-bez-mydla_4_11831.jpg 3 /11831_Odtok-mydlo-box-tvorivé-listový-tvar-punč-bez-mydla-5/wp-upload_cdn.jpg /pics-storage/Odtok-mydlo-box-tvorivé-listový-tvar-punč-bez-mydla_5_11831.jpg 4 /11831_Odtok-mydlo-box-tvorivé-listový-tvar-punč-bez-mydla-6/wp-upload_cdn.jpg /pics-storage/Odtok-mydlo-box-tvorivé-listový-tvar-punč-bez-mydla_6_11831.jpg 5

Odtok Mydlo Box Tvorivé Listový Tvar Punč Bez Mydla, Držiak na Multifunkčné Úložný Stojan pre Kúpeľňu, Kuchyňu, Kúpeľňu Produkty Ret

Kúpeľňa Produkty
€1.92 €2.59

Farba:

Zaručené bezpečné pokladňa

Odtok Mydlo Box Tvorivé Listový Tvar Punč Bez Mydla, Držiak na Multifunkčné Úložný Stojan pre Kúpeľne, Kuchyne wzpi

Popis :

Funkcie:

1. Tento druh úložná polička je trvalé, pretože je vyrobené z ABS materiálu, by mohli slúžiť na dlhodobé používanie bez toho, aby nefunkčné.

2. Tento úložný organizátor je jednoduchá inštalácia na stenu, ktorá je zdarma-dierovanie, takže nemusíte báť poškodenia steny a nebude zaberať toľko miesta vašej kúpeľni.

3. Tento úložný stojan je odnímateľný,a odvodňovací otvor mohol ponechať svoje veci čisté a suché, môžete ho použiť bez obáv.

4. Tento druh kúpeľňa držiteľ je navrhnutý s silné nosnosti, ktoré by mohli byť prilepené na stene pevne a pevne, ktorá je odolná voči vode a vlhkosti-dôkaz.

5. Tento druh držiteľ je oblek pre kuchyňa, kúpeľňa a na iných miestach, a existuje viacero farieb na výber, oblek pre rôzne druhy nábytku štýly.

Upozornenie:

1.Skutočné farby sa môžu mierne líšiť od snímku, vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt

2.Prosím, dovoľte 1-3 cm odchýlka vzhľadom na ručné meranie

Popis:

Materiál: ABS+silikónové prísavkou

Veľkosť: 12*12 cm

Balenie Obsahuje :

1 x Mydlo Box

Sku: b11831


  • Číslo Modelu: mydlo box
  • Podpora: Dropship
  • Veľkosť: 12x12cm
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Materiál: ABS+silikónové prísavkou
  • Názov Značky: Multiyilego
  • Funkcia: Eco-Priateľský

Značky: nákupná taška eko logo papier, eko tašky jednorazové nákupy, eco friendly kúpeľňa kuchyňa, eco friendly kúpeľňa márnosťou, eco friendly obchod tašky, ekologicky šetrné balenie, kúpeľňa eco štýl, eco friendly zubnej starostlivosti, eco friendly juty nákupní taška, papier držiak na eco solventná.

Hodnotenie Zákazníkov

Na základe 0 Recenzie Napíšte recenziu

Napíšte recenziu

Hodnotenie

Príbuzné produkty

Produkty môžete tiež chcieť vidieť