/1676_Sexy-hlboký-výstrih-riadok-špagety-popruh-biele-1/wp-upload_cdn.jpg /pics-storage/Sexy-hlboký-výstrih-riadok-špagety-popruh-biele_1_1676.jpg 0 /1676_Sexy-hlboký-výstrih-riadok-špagety-popruh-biele-2/wp-upload_cdn.jpg /pics-storage/Sexy-hlboký-výstrih-riadok-špagety-popruh-biele_2_1676.jpg 1 /1676_Sexy-hlboký-výstrih-riadok-špagety-popruh-biele-3/wp-upload_cdn.jpg /pics-storage/Sexy-hlboký-výstrih-riadok-špagety-popruh-biele_3_1676.jpg 2 /1676_Sexy-hlboký-výstrih-riadok-špagety-popruh-biele-4/wp-upload_cdn.jpg /pics-storage/Sexy-hlboký-výstrih-riadok-špagety-popruh-biele_4_1676.jpg 3 /1676_Sexy-hlboký-výstrih-riadok-špagety-popruh-biele-5/wp-upload_cdn.jpg /pics-storage/Sexy-hlboký-výstrih-riadok-špagety-popruh-biele_5_1676.jpg 4 /1676_Sexy-hlboký-výstrih-riadok-špagety-popruh-biele-6/wp-upload_cdn.jpg /pics-storage/Sexy-hlboký-výstrih-riadok-špagety-popruh-biele_6_1676.jpg 5

Sexy Hlboký Výstrih Riadok Špagety Popruh Biele Svadobné Šaty Tylu Úplnej Bodice Backless Saténové Svadobné Svadobné Šaty 2021t

Svadby & Udalosti
€138.39 €276.76

Farba:

Zaručené bezpečné pokladňa

1. Potrebujem inú farbu a vlastnú veľkosť, ale neviem si vybrať, kedy som objednávku.Čo by som mal robiť?

Naša veľkosť a farbu, sú zadarmo.Môžete objednávku podľa vašich požiadaviek.Urobíme to šaty podľa vašej správy, alebo môžete priamo kontaktovať náš zákaznícky servis.

2. Môžem urobiť nejaké zmeny originálny dizajn?Alebo môžete vaše továreň, postupujte podľa mojich dizajn?

Absolútne!Kontaktujte nás prosím pred objednaním.

3. Môžem si vybrať rôzne farby a vlastné veľkosti?

Samozrejme, pozrite sa na podrobnosti nižšie.

4. Naliehavé alebo Rush objednávky

Sme prijať urgentné objednávky, kontaktujte nás prosím pred objednaním o potvrdenie dátum a zodpovedajúce za príplatok, ďakujem.

5. Colné poplatky

Vo väčšine prípadov, niekedy v určitých krajinách, colníci môžu byť prísny.Nie sme zodpovední za všetky colné poplatky , pozrite si prosím colnej politiky na svoje miesto.

1.Veľkosť a farba je dôležité, aby šaty,takže keď môžete si vybrať farbu a veľkosť ,prosím, aby chioce ako naše farby graf a veľkosti grafu,pretože veľkosť možno topánok rôznych s vašej krajine .

2.Prosím makesure sami podľa ourmeasure instructionand pošlite nám nasledujúcich meraní v správe(1 palec=2.54 cm)

—Poprsie

—Pás

—Boky

—Rameno na ramene

—Duté podlahy (bez topánok)

—Výška ( od vrcholu hlavy až k podlahe)

—Podpätky výška( len vaše topánky výška podpätku)

3. Pre prispôsobené veľkosti, sme sa dont akceptovať vrátenie peňazí.Prosím, všimnite si to.Vďaka.

1.Všetky fotografie sú zastrelených profesionálny kameraman,Farba sa môže líšiť medzi rôznymi CRT a LCD obrazoviek.nemôžeme zaručiť, ktorá farba našich produktov bude presne rovnaké, ako obrázky, ktoré ste vidieť.

2.Položky opatrenia strane, mohlo by to byť 1 cm-3 cm rôzne.grafy pre referenčné účely.

1.Obráťte sa na nás s 3 dní (72 hodín) od prijatia položky, prosím, uveďte problém z prijatých tovarov a dôvod pre návrat.

2.Položky musí byť vrátený v jej pôvodnom stave bez známok opotrebovanie, poškodenie alebo pachov.

3.Return s hippi ng poplatky budú kupujúceho responsiablity .To je kupujúceho responsiablity zaplatiť za prepravu poplatok za zaslanie späť a exchange.

4.Len problémy kvality alebo veľkosti chybu, budeme akceptovať vrátenie a vrátenie peňazí vás.Pls nebojte sa

1.prepravné náklady:Kliknite na tlačidlo"Doprava a platba"na karte na stránke detailu produktu,uvidíte dodacie údaje.Môžete vypočítať prepravné náklady podľa zadaní požadovaných informácií.

2.Čas v tranzite:Tranzitný čas mení v závislosti od rôznych spôsobov dopravy.

3.Položka Spracovanie Čas:čas spracovania pre danú zákazku sa líši v závislosti od typu produktu ans zásob stute.Väčšinou,môže čas spracovania 3-15 pracovných dní.

1. Ako čestný predajcu, garantujeme, že tieto šaty budú rovnaké ako 90%-95% zobrazené na originálny obraz.Ak chcete byť 100% presne rovnaké, prosím ťa, odpusť mi.Nemôžeme garantovať, tak prosím objednávku, ak ste stále trvajú na tom na 100% podobnosť.Vďaka za vašu podporu.

2.Svadobné šaty neobsahuje žiadne príslušenstvo, ako sú závoje, rukavice, spodničky, atď.Ponúkanie cien je práve pre tieto šaty!Ak potrebujete príslušenstvo, obráťte sa na nás!

3.Odporúčame, aby ste si čipky späť (Ak potrebujete,prosím pošlite nám správu ) , tak, že môžete lepšie nastaviť veľkosť, aby sa lepšie prispôsobili tvaru vášho tela.

4.Šaty môžu byť prispôsobené veľkosť, farbu a vzor.Dôrazne odporúčame, aby ste nájsť profesionálne šité na mieru veľkosť pre vás podľa vlastnej veľkosti sprievodca pred nákupom šaty online.

5.Niektoré stavy môžu byť zaslané okamžite, môžete požiadať služieb zákazníkom.Väčšina šaty nie sú na sklade a je potrebné prispôsobiť!Celý prispôsobenie procesu (od dátumu obdržíme vašu platbu a veľkosť) má 3-15 pracovných dní (s výnimkou naliehavých objednávky)

6.Pred objednávke, prosím, prečítajte všetky naše zoznamy výrobkov opatrne .Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás.

Vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb.Vďaka za vašu podporu!

Sku: b1676


  • Miesto Pôvodu: CN
  • Pre Tehotné Ženy: No
  • Rukáv Dĺžka(cm): Bez rukávov
  • Pasu: Prírodné Faktory
  • Výstrih: V-Neck
  • Rukáv Štýl: Bez rukávov
  • Vstavaný Podprsenka: Áno
  • Silhouette: A-LINE
  • Číslo Modelu: WY64
  • Vlak: Sweep/ Kefa Vlak
  • Módny Prvok: Backless
  • Skutočné Obrazy: Áno
  • Dĺžka Šiat: Poschodie-Dĺžka
  • Položka Druh: Svadobné Šaty
  • Dekorácie: Prehodil
  • Späť Dizajn: Backless
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Názov Značky: iLoveWedding
  • Svadobné Šaty Textílie: Tylu

Značky: šaty hlboký výstrih, hlboký výstrih krásne, hoodies výstrih, podprsenka push hlboký výstrih, top breasted výstrih, hlboký výstrih veľkosť topy, sveter hlboký výstrih, prehrabla zábal výstrih, top fempe hlboký výstrih, pruhy jumpsuit výstrih.

Hodnotenie Zákazníkov

Na základe 0 Recenzie Napíšte recenziu

Napíšte recenziu

Hodnotenie

Príbuzné produkty

Produkty môžete tiež chcieť vidieť