/2097_Prírodné-zelené-aventurine-ručne-vyrezávané-leštené-1/wp-upload_cdn.jpg /pics-storage/Prírodné-zelené-aventurine-ručne-vyrezávané-leštené_1_2097.jpg 0 /2097_Prírodné-zelené-aventurine-ručne-vyrezávané-leštené-2/wp-upload_cdn.jpg /pics-storage/Prírodné-zelené-aventurine-ručne-vyrezávané-leštené_2_2097.jpg 1 /2097_Prírodné-zelené-aventurine-ručne-vyrezávané-leštené-3/wp-upload_cdn.jpg /pics-storage/Prírodné-zelené-aventurine-ručne-vyrezávané-leštené_3_2097.jpg 2 /2097_Prírodné-zelené-aventurine-ručne-vyrezávané-leštené-4/wp-upload_cdn.jpg /pics-storage/Prírodné-zelené-aventurine-ručne-vyrezávané-leštené_4_2097.jpg 3

Prírodné Zelené Aventurine Ručne vyrezávané Leštené Crystal Liečivý Kameň Domova Tvorivé Vianočné Darčeky Pre Detit

Ozdoby
€22.93 €25.48

Farba:

Zaručené bezpečné pokladňa

Môžeme customed to všetkých veľkostí a materiálov, ak máte veľkú objednávku, alebo akýkoľvek iný dotaz, neváhajte a kontaktujte nás obrázok je len pre vašu informáciu, dostanete podobné kryštálu, pretože z prírodného kameňa.všetky výrobky, bude odoslaný náhodné,sľubujeme, že budeme poskytovať vám najlepšie produkt, ak si objednáte z nášho obchodu.dúfam, že budete mať dokonalý zážitok z nakupovania

O Výrobky 1) Zárukou Kvality - všetky produkty budú skontrolované najmenej dvakrát predtým, balenia a dopravy. 2) Foto z kremeňa kamene-všetky fotky sú reálne fotografie demonštrácie. 3), Farba show-vzhľadom na rozdiel medzi jednotlivé obrazovky, farbu rozdiely by mali existovať mierne. 4) Veľkosť-nastavenie na základe skutočných merania, môže byť veľkosť rozdiel chyba mierne vzhľadom na rozdiel v meraní úrovne krajín.

Ako nakupovať

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

5. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

6. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii na sklade

O objednávok O objednávku-ak zákazník vyplní nesprávne informácie o adrese, alebo nie, ako je požadovaná položka, sa radšej zmeniť na iné položky.Správu môžete odoslať na poradie stránky oznámiť to pred platby.Drop ship služby

Náš obchod ponúka priamy prepravné služby na Bio-spectrum.sk platformu.

Ak chcete robiť priame prepravné služby s nami, kontaktujte nás.

O Spôsoby Dopravy A Prepravy Obdobie

Pošleme všetky balíky prostredníctvom poštového alebo globálne expresné doručenie formulára.Pozrite si podrobnosti nižšie

Poznámka:

1. Skontrolujte prepravné možnosť vybrať si.

2. Skutočná prepravná lehota nie je stanovená, a meškanie je normálne spôsobené nekontrolovaným faktory, napríklad čas, nehody,štrajk, pohyb, atď.

3. V prípade, že zákazníci chcú doručiť rýchlejšie, prosím, zvoľte express rýchlejšie možnosť a láskavo zaplatiť express poplatok, ak hodnota objednávky je nižšia ako 150 Doláru v celkovej Niektorých vzdialených krajín môže stáť oveľa viac.Budeme vás informovať o medzinárodné volania alebo e-mail pred odoslaním.Odkaz: Všetky prevzaté z úradný logistických index Bio-spectrum.sk O spätnú Väzbu Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Sku: b2097


  • Štýl: Ľudové Umenie, Moderné
  • Farebný: Farebný
  • Názov Značky: Tituo Kamenný Obchod
  • Tému: Láska, Liečenie
  • Materiál: Kameň
  • Pôvod: Kontinentálna Čína, CN(Pôvodu)
  • Regionálne Funkcie: európa, Čína
  • Veľkosť: 6typ

Značky: pierko fluorite náramok, fluorite bangles, muž šperky fluorite, dekorácie fluorite, náramok tvárou fluorite, konektory fluorite, zliatiny náramok fluorite, náramok cach fluorite, náramok fluorite mat, šošovky fluorite.

Hodnotenie Zákazníkov

Na základe 0 Recenzie Napíšte recenziu

Napíšte recenziu

Hodnotenie

Príbuzné produkty

Produkty môžete tiež chcieť vidieť