/2262_1-ks-umelé-kvety-falošné-kvet-motýľ-orchidea-domáce-1/wp-upload_cdn.jpg /pics-storage/1-ks-umelé-kvety-falošné-kvet-motýľ-orchidea-domáce_1_2262.jpg 0 /2262_1-ks-umelé-kvety-falošné-kvet-motýľ-orchidea-domáce-2/wp-upload_cdn.jpg /pics-storage/1-ks-umelé-kvety-falošné-kvet-motýľ-orchidea-domáce_2_2262.jpg 1 /2262_1-ks-umelé-kvety-falošné-kvet-motýľ-orchidea-domáce-3/wp-upload_cdn.jpg /pics-storage/1-ks-umelé-kvety-falošné-kvet-motýľ-orchidea-domáce_3_2262.jpg 2 /2262_1-ks-umelé-kvety-falošné-kvet-motýľ-orchidea-domáce-4/wp-upload_cdn.jpg /pics-storage/1-ks-umelé-kvety-falošné-kvet-motýľ-orchidea-domáce_4_2262.jpg 3 /2262_1-ks-umelé-kvety-falošné-kvet-motýľ-orchidea-domáce-5/wp-upload_cdn.jpg /pics-storage/1-ks-umelé-kvety-falošné-kvet-motýľ-orchidea-domáce_5_2262.jpg 4 /2262_1-ks-umelé-kvety-falošné-kvet-motýľ-orchidea-domáce-6/wp-upload_cdn.jpg /pics-storage/1-ks-umelé-kvety-falošné-kvet-motýľ-orchidea-domáce_6_2262.jpg 5

1 Ks Umelé Kvety Falošné Kvet, Motýľ Orchidea Domáce Dekorácie Strany Úradu Obývaciu Izbu Svadobné Dekorácie, Doplnkyt

Umelé Dekorácie
€4.46 €6.37

Farba:

Zaručené bezpečné pokladňa

1 Ks Umelé Kvety Falošné Kvet, Motýľ Orchidea Domáce Dekorácie Strany Úradu Obývaciu Izbu Svadobné Dekorácie, Doplnky

[Komoditné meno]: High-simulácia single-pobočka film 3D6 malé phalaenopsis

[Materiál/Špecifikácia]: Film 3D, plastové pól, celková výška je cca 68 CM, šírka môžu byť tvarované.

[Opis komodít]: Tisíc míľ voňavé kvety, vynikajúci materiál, výtvarné spracovanie, bacuľatá a vrstvený vzory a vysoký stupeň simulácie.

[Uplatnenia scenárov]: jedáleň, obývacia izba, spálňa, spoločnosť, recepcia, kancelárie, rokovacia miestnosť, atď.

[Cena popis]: Táto cena je jednotná cena.Veľké množstvo a výbornú cenu, prosím, kontaktujte zákaznícky servis.

tipy:

1. Vzhľadom na ručné meranie, prosím, aby rozdiel 1-3 mm.

2. Vzhľadom k rozdielu svetlo a počítač, monitor, farba produktu sa môže mierne líšiť od obrázka.

3. Produkt môže byť redukované počas prepravy.V prípade, že kvety sú deformované, môžu byť v pare s vodou, alebo je umiestnený na slnku, alebo umiestnené ručne.

4. Pretože kvety sú semi-sealed počas prepravy, tam je trochu cítiť, keď sa otvorili.Prosím, dajte kvety v dobre vetranom mieste, vôňa zmizne po niekoľkých dňoch.

5. Umelé rastliny sú odlišné od kvety a zelené rastliny, ktoré sú remeslá.Nepoužívajte viac než predstavte si ich.Občas, nekontrolovateľných faktorov, ako sú zvyšky lepidla alebo prebytok otrepy sa môže vyskytnúť, ktoré môžu spôsobiť lístkov a listy sa spadnúť a deformovať počas logistiky a dopravy.Môžu byť self-nainštalované alebo krútením.Nemá vplyv na bežné použitie, a tí, ktorí mysli, sú opatrní, aby strieľať! !

Sku: b2262


  • Druh: Motýľ Orchidea
  • Štýl: Kvet
  • Atribúty 3: Simulácia
  • Atribúty 1: Plastové
  • Príležitosti: svadba
  • Materiál: Plastové
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Klasifikácia: Umelé Kvety
  • Atribúty 2: Remeslá
  • Kvet Štýl: Kvet Pobočky
  • Atribúty 4: Hodvábne Tkaniny

Značky: x izba, obývacia izba dekor dosky, jersey orchidea, kôra orchidey, úrad príslušenstvo retus, cool plastové kvety, veľký motýľ dekorácie, prívesok 1pc, umelé leopard kvety, roztomilý umelé kvety, umelé kvety orcidea.

Hodnotenie Zákazníkov

Na základe 0 Recenzie Napíšte recenziu

Napíšte recenziu

Hodnotenie

Príbuzné produkty

Produkty môžete tiež chcieť vidieť