/2345_Lebka-shape-shifter-stick-gombík-manuálne-radenie-1/wp-upload_cdn.jpg /pics-storage/Lebka-shape-shifter-stick-gombík-manuálne-radenie_1_2345.jpg 0 /2345_Lebka-shape-shifter-stick-gombík-manuálne-radenie-2/wp-upload_cdn.jpg /pics-storage/Lebka-shape-shifter-stick-gombík-manuálne-radenie_2_2345.jpg 1 /2345_Lebka-shape-shifter-stick-gombík-manuálne-radenie-3/wp-upload_cdn.jpg /pics-storage/Lebka-shape-shifter-stick-gombík-manuálne-radenie_3_2345.jpg 2 /2345_Lebka-shape-shifter-stick-gombík-manuálne-radenie-4/wp-upload_cdn.jpg /pics-storage/Lebka-shape-shifter-stick-gombík-manuálne-radenie_4_2345.jpg 3 /2345_Lebka-shape-shifter-stick-gombík-manuálne-radenie-5/wp-upload_cdn.jpg /pics-storage/Lebka-shape-shifter-stick-gombík-manuálne-radenie_5_2345.jpg 4 /2345_Lebka-shape-shifter-stick-gombík-manuálne-radenie-6/wp-upload_cdn.jpg /pics-storage/Lebka-shape-shifter-stick-gombík-manuálne-radenie_6_2345.jpg 5

Lebka Shape Shifter Stick Gombík Manuálne Radenie Stick Nahradenie Radenie Hlavu Držať Rukoväť Páka Shift Rukoväť Uchytenie Najviact

Častí Interiéru
€11.08 €17.05

Farba:

Zaručené bezpečné pokladňa

Funkcie:

1. Lebky nielen predstavujú módu a individuality, ale tiež majú viac významov, ako elity, slobody, povstanie, a .Tak sme sa rozhodli použiť lebky tvar dizajn tejto lebky výstroj držať shift gombík.

2. Tento ergonomicky navrhnutý shifter stick gombík tvar lebky je pohodlné držanie.To môže zlepšiť svoje vodičské shift cit pre pohodlné používanie.

3. Naše lebky shape shifter stick gombíky sú vyrobené z vysoko-kvalitného hliníka a nerezovej ocele s hrdze a fade-odolný povrch.Je odolné a môže byť použitý na dlhú dobu.

Špecifikácia:

Názov produktu: Lebka Výstroj Držať Shift Gombík

Veľkosť:

Šírka: o 59mm/2.32 v

Výška: okolo 85mm/3.35 v

Materiál: hliník, nerez

Zoznam produktov:

1* Lebky Výstroj Držať Shift Gombík

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné efekty a strelecké uhly, tam je farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.【Lebka Tvar Dizajn] vyzýva Lebky nielen predstavujú módu a individuality, ale tiež majú viac významov, ako elity, slobody, povstanie, a .Tak sme sa rozhodli použiť lebky tvar dizajn tejto lebky výstroj držať shift gombík.

2.【Pohodlné Uchopenie] vyzýva, Pretože náš manuál výstroj-radenie stick lebka je ergonomicky navrhnuté tak, to je pohodlné držanie.S ním si svoje vodičské shift cítiť sa bude zlepšovať.

3.【Vynikajúcu Kvalitu] vyzýva Vyrobený z vysoko-kvalitného hliníka a nehrdzavejúcej ocele, tento shifter stick gombík tvar lebky je odolné a môže byť použitý na dlhú dobu po tom, ako zaobchádzať s anti-hrdzi a proti vyblednutiu.

4.【Jednoduchá Inštalácia] vyzýva Našich shifter stick gombík lebka tvar môže byť nainštalovaný, jednoducho a bez námahy.Stačí len odstrániť shift gombík a vložte gombík do radiacej páky.

5.【Široký Aplikácie] vyzýva Táto lebka výstroj držať shift gombík má širokú škálu aplikácií.To sa hodí najviac radiacej páky a môžu byť použité na väčšinu áut, nákladných vozidiel, sedany, atď.Ale prosím skontrolujte vaše páčke veľkosť pred nákupom.

Sku: b2345


  • Položka Druh: Radenie Gombík
  • OEM Č.: radiacej páky
  • Externé Testovanie Certifikácia: ce
  • Pôvod: Kontinentálna Čína

Hodnotenie Zákazníkov

Na základe 0 Recenzie Napíšte recenziu

Napíšte recenziu

Hodnotenie

Príbuzné produkty

Produkty môžete tiež chcieť vidieť