/2806_Kreatívne-palm-fireball-lampa-led-svietiace-fireball-1/wp-upload_cdn.jpg /pics-storage/Kreatívne-palm-fireball-lampa-led-svietiace-fireball_1_2806.jpg 0 /2806_Kreatívne-palm-fireball-lampa-led-svietiace-fireball-2/wp-upload_cdn.jpg /pics-storage/Kreatívne-palm-fireball-lampa-led-svietiace-fireball_2_2806.jpg 1 /2806_Kreatívne-palm-fireball-lampa-led-svietiace-fireball-3/wp-upload_cdn.jpg /pics-storage/Kreatívne-palm-fireball-lampa-led-svietiace-fireball_3_2806.jpg 2 /2806_Kreatívne-palm-fireball-lampa-led-svietiace-fireball-4/wp-upload_cdn.jpg /pics-storage/Kreatívne-palm-fireball-lampa-led-svietiace-fireball_4_2806.jpg 3 /2806_Kreatívne-palm-fireball-lampa-led-svietiace-fireball-5/wp-upload_cdn.jpg /pics-storage/Kreatívne-palm-fireball-lampa-led-svietiace-fireball_5_2806.jpg 4 /2806_Kreatívne-palm-fireball-lampa-led-svietiace-fireball-6/wp-upload_cdn.jpg /pics-storage/Kreatívne-palm-fireball-lampa-led-svietiace-fireball_6_2806.jpg 5

Kreatívne Palm Fireball Lampa LED Svietiace Fireball Dekor Vysokej Simulácia Požiaru Červenát

Novinka & Špeciálne Použitie
€4.74 €11.28

Farba:

Zaručené bezpečné pokladňa

634C Tvorivé Palm Fireball Lampa LED Svietiace Fireball Dekor Vysokej Simulácia Požiaru Červená

OOTDTY

Vlastnosti: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné.

Lepší Efekt v Noci: LED svetlá vytvoriť lepší účinok v noci, zvýraznenie všetkých aspektoch svojho oblečenia.

Je Vhodný pre Narodenín, Halloween, Vianoce, camping, letné tábory, blok strán a pri iných príležitostiach.

Tieto sú LED svetlo, plávajúce komponentov!Vyrobené z odolného, pružný a odolný materiál.Vyzerá to lepšie, keď svetlá sú vypnuté.

Jedinečný dizajn, použite ju ako súčasť podrobné profesionálne oblečenie, aj ako nezávislý voľný čas, oblečenie, príslušenstvo.Pretože ich použitie sa vzťahuje na všetky druhy z animácie na zázrak znakov.

S jeho použitie v rôznych typoch postáv z anime, optickej ilúzie má vplyv plávajúce na vašej strane, pridaním veľký kúzlo na ďalšie kostýmy/úlohu.

Špecifikácia: Materiál: Látkové+PV+LED Svetlo

Veľkosť: cca 20x10cm/7.87x3.94 cm

Farba: Čierna/Modrá/Zelená/Červená

Napájanie: 4x AA Tlačidlo Batérie (nie sú súčasťou)

Balenie Obsahuje: 1x Halloween Žiariace Palm Ornament

poznámka: 1.Batérie nie sú súčasťou. 2.Prosím, dovoľte 1-2cm chyby spôsobené ručné meranie, uistite sa, že vám to nevadí, než ste objednávku. 3.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

Sku: b2806


  • Položka Druh: Iné
  • Znaky: Iné
  • Špeciálne Použitie: Kostýmy
  • Materiál: Iné
  • Pohlavie: Unisex
  • Pôvod: Kontinentálna Čína

Značky: suchých palmových listov lampa, klinec lampa sn, módne tričko palm, klinec lampa elpasa, proti oslneniu lampa na nechty, palm ružová lampa, palm psa tričko, podlahová lampa palm pštrosie, palm legendy tričko, klinec lampa lena.

Hodnotenie Zákazníkov

Na základe 0 Recenzie Napíšte recenziu

Napíšte recenziu

Hodnotenie

Príbuzné produkty

Produkty môžete tiež chcieť vidieť