/2822_Karburátoru-cleaner-čistenie-kief-auta-malé-drôtené-1/wp-upload_cdn.jpg /pics-storage/Karburátoru-cleaner-čistenie-kief-auta-malé-drôtené_1_2822.jpg 0 /2822_Karburátoru-cleaner-čistenie-kief-auta-malé-drôtené-2/wp-upload_cdn.jpg /pics-storage/Karburátoru-cleaner-čistenie-kief-auta-malé-drôtené_2_2822.jpg 1 /2822_Karburátoru-cleaner-čistenie-kief-auta-malé-drôtené-3/wp-upload_cdn.jpg /pics-storage/Karburátoru-cleaner-čistenie-kief-auta-malé-drôtené_3_2822.jpg 2 /2822_Karburátoru-cleaner-čistenie-kief-auta-malé-drôtené-4/wp-upload_cdn.jpg /pics-storage/Karburátoru-cleaner-čistenie-kief-auta-malé-drôtené_4_2822.jpg 3 /2822_Karburátoru-cleaner-čistenie-kief-auta-malé-drôtené-5/wp-upload_cdn.jpg /pics-storage/Karburátoru-cleaner-čistenie-kief-auta-malé-drôtené_5_2822.jpg 4 /2822_Karburátoru-cleaner-čistenie-kief-auta-malé-drôtené-6/wp-upload_cdn.jpg /pics-storage/Karburátoru-cleaner-čistenie-kief-auta-malé-drôtené_6_2822.jpg 5

Karburátoru Cleaner Čistenie Kief Auta, Malé Drôtené Kefy - 20 Ihly + 10 Kefyt

Systém Zásobovania Palivom
€4.10 €5.61

Farba:

Zaručené bezpečné pokladňa

Karburátoru Cleaner Čistenie Kief Auta, Malé Drôtené Kefy - 20 Ihly + 10 Kefy Ideálny pre vypratanie blokády alebo prekážky v úzkej chodby auto motocykel karburátoru.

Tiež užitočné pre čistenie tetovanie zariadenie ihly, striekacie pištole, trysky, vzduchové náradie, plynové variče,baterky, atd.

Vyrobené z high-density Nylon, štetce a materiál z nehrdzavejúcej ocele, je to hrdza-dôkaz, non-deforming s dobrou elasticitou a č vypadávanie vlasov, Špirála štetiny, veľký prístup na vnútornej strane, takže pranie jasne a dôkladne.

Prichádza s odnímateľný krúžok na kľúče pre pohodlné zavesenie a jednoduché skladovanie. 30 KS karburátoru čistiaca kefa carb čistiacej súpravy,je to vynikajúce hrdza-dôkaz, flexibilné a bezprašnou, špeciálne špirálové dizajn pre kefy môžete kontaktovať aj pomocou vnútornej strane kontajnera pre dôkladnejšie čistenie , riešenie medzeru a slepý uhol problém, že bežné nástroje.

Ľahko sa prenáša a obchod pre ľahký a kompaktný dizajn.Každý súbor 10 ihiel a 5 kefy prichádza s odnímateľný krúžok na kľúče pre rýchly a ľahký prístup.Všetky kefy mať pohodlný slučky na konci rukoväť na zavesenie, keď nie v použitie alebo na vráťte na krúžok pre bezpečné vedenie.Tiež perfektné nástroje na čistenie Okuliarov, Rúry, Klávesnice, Domáce Spotrebiče a atď.

Hmotnosť: 0.06 kg (0.13 kg)

Farba: čierna, strieborná

Materiál: Nehrdzavejúca oceľ

Veľkosť: celková dĺžka čistiaca kefa 115mm

Obsah Balenia:

20 x Čistiace ihly

10 x Čistiace kefy

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Sku: b2822


  • Pôvod: Kontinentálna Čína

Značky: stihol bradou motorovou pílou, honda motorovou pílou, 2 ťahy karburátoru baotian, karburátoru pit bike 150, karburátoru keihin, masai 2 ťahy karburátoru, karburátoru pwk 45, karburátoru keihin fcr42, karburátoru pwk 37, karburátoru nibi 250.

Hodnotenie Zákazníkov

Na základe 0 Recenzie Napíšte recenziu

Napíšte recenziu

Hodnotenie

Príbuzné produkty

Produkty môžete tiež chcieť vidieť