/3756_9-pack-kovové-črepníkové-rastliny-stoja-podlahy-1/wp-upload_cdn.jpg /pics-storage/9-pack-kovové-črepníkové-rastliny-stoja-podlahy_1_3756.jpg 0 /3756_9-pack-kovové-črepníkové-rastliny-stoja-podlahy-2/wp-upload_cdn.jpg /pics-storage/9-pack-kovové-črepníkové-rastliny-stoja-podlahy_2_3756.jpg 1 /3756_9-pack-kovové-črepníkové-rastliny-stoja-podlahy-3/wp-upload_cdn.jpg /pics-storage/9-pack-kovové-črepníkové-rastliny-stoja-podlahy_3_3756.jpg 2 /3756_9-pack-kovové-črepníkové-rastliny-stoja-podlahy-4/wp-upload_cdn.jpg /pics-storage/9-pack-kovové-črepníkové-rastliny-stoja-podlahy_4_3756.jpg 3

9 Pack Kovové Črepníkové Rastliny Stoja Podlahy, Kvetináče Rack Dekoratívne Hrniec Záhrada Kontajner Kolo Podporuje Rack (Black)t

Nábytok
€35.79 €47.10

Farba:

Zaručené bezpečné pokladňa

PREMIUM MATERIÁL:Balík obsahuje 9 kovové rastlín stojan v Čiernej farbe.Každý opatrenia 9 inch x 4.8 palcový výšky.Na robustná oceľová konštrukcia vydrží aj niekoľko rokov.

POVRCH POŤAHU: chránené osobitnými eko-šetrné farby na povrchu, stojacich rastlín, je držiteľ antikoróznych a anti-korózne, ktorý robí rastlín trivet stojan robustné a odolné.

ŠIROKÝ APLIKÁCIE: črepníkové rastliny stojan môže byť umiestnená v rohu miestnosti, na krytý balkón, na verande, alebo v prírode, na záhrade, ideálny pre zobrazovanie aloe, zelená, čierna, kaktusy a iné malé a stredné črepníkové rastliny.

PREMIUM MATERIÁL: vyrobené z robustnej železa, rastlina stojí krytý prísť s vynikajúcou kapacitou zaťaženia a rastlín hrniec modul môže obsahovať rôzne malé črepníkové rastliny bez deformácie.

KLASICKÉ ŽELEZA UMENIE: podľa fixácie polovice storočia umenie s moderný štýl, tento kovové kvetináče držiteľ rozjasní váš domov a záhradu.

Farba:čierna

Materiál:kov

Obsah Balenia:

9 x Rastlín Stojan

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Vážený zákazník, ak si chcete kúpiť vo veľkých množstvách, prosím, kontaktujte nás, my vám ponúknuť iné zvýhodnené ceny.

Sku: b3756


  • Pôvod: Kontinentálna Čína

Hodnotenie Zákazníkov

Na základe 0 Recenzie Napíšte recenziu

Napíšte recenziu

Hodnotenie

Príbuzné produkty

Produkty môžete tiež chcieť vidieť