/4459_Dream-catcher-škôlky-mobile-luster-škôlky-1/wp-upload_cdn.jpg /pics-storage/Dream-catcher-škôlky-mobile-luster-škôlky_1_4459.jpg 0

Dream Catcher Škôlky Mobile Luster - Škôlkyt

Ozdoby
€62.53

Farba:

Zaručené bezpečné pokladňa

Údaje o predmete Materiály

kovová obruč, priadze, textilného umenia vlákna priadze, rias hodvábu, peria, sklenené perly, kryštály Veľké luster dreamcatcher mobile, ručne vyrábané a ručne tkané mi.Tento jedinečný kus bude naozaj vyniknúť vo vašich najmenších detskej izbe alebo v každej miestnosti!Veľkosť - priemer ring6" ( 15 cm )medzeru.

dĺžka ( krúžok + stuhy) 12" ( 30 cm ).Nie vrátane čela pre zavesenie.Pridať dotyk moderné bohémsky štýl dekor do vašej spálne alebo vaše dieťa, chlapec škôlky s touto krásnou boho chic dream catcher.To je tiež ideálny darček pre svoju milovanú osobu.Vyrobené s pozornosť a lásku, to dream catcher prináša jeho majitelia dobré sny a pozitívnej energie.

Čistý tejto dream catcher vyrobené z šedej priadza, zdobené textilné umenie vlákna priadze, svetlo pastelovo modrá perie sklenené korálky a kryštály.

Upozornenie: Tento dream catcher je vyrobená na objednávku.

Keď jedna položka je vypredaný, snažím sa čo najlepšie, aby sa nový hľadá tak blízko, ako je to možné od jedného obrázku.Avšak, všetky moje výtvory sú jednotlivo ručne žiadne dve presne rovnaké.

Vyrobené v nefajčiarskom studio.

Neváhajte ma kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky.Som vám rád odpovie.Ďakujem za váš čas a záujem o moje výtvory!

Sku: b4459


  • pletenie: Rodiny zavesiť zákona úlohu ofing
  • Štýl: európa
  • Vzor Typ: Nekonečné
  • Tvar: Oválne
  • Materiál: Bavlna / Bambusové Vlákno
  • Názov Značky: Sugarbush
  • Vzor: Mozaika
  • Technics: Pletené

Značky: black dream catcher, vidaxl krištáľový luster, k krištáľový luster, elegantné krištáľový luster, silný dream catcher, zlato dream catcher, podveski dream catcher, gurl škôlky, luster, b krištáľový luster, morská víla dream catcher.

Hodnotenie Zákazníkov

Na základe 0 Recenzie Napíšte recenziu

Napíšte recenziu

Hodnotenie

Príbuzné produkty

Produkty môžete tiež chcieť vidieť