/4705_5-6typ-prírodné-ametyst-klastra-fialový-kremeň-1/wp-upload_cdn.jpg /pics-storage/5-6typ-prírodné-ametyst-klastra-fialový-kremeň_1_4705.jpg 0 /4705_5-6typ-prírodné-ametyst-klastra-fialový-kremeň-2/wp-upload_cdn.jpg /pics-storage/5-6typ-prírodné-ametyst-klastra-fialový-kremeň_2_4705.jpg 1 /4705_5-6typ-prírodné-ametyst-klastra-fialový-kremeň-3/wp-upload_cdn.jpg /pics-storage/5-6typ-prírodné-ametyst-klastra-fialový-kremeň_3_4705.jpg 2 /4705_5-6typ-prírodné-ametyst-klastra-fialový-kremeň-4/wp-upload_cdn.jpg /pics-storage/5-6typ-prírodné-ametyst-klastra-fialový-kremeň_4_4705.jpg 3 /4705_5-6typ-prírodné-ametyst-klastra-fialový-kremeň-5/wp-upload_cdn.jpg /pics-storage/5-6typ-prírodné-ametyst-klastra-fialový-kremeň_5_4705.jpg 4 /4705_5-6typ-prírodné-ametyst-klastra-fialový-kremeň-6/wp-upload_cdn.jpg /pics-storage/5-6typ-prírodné-ametyst-klastra-fialový-kremeň_6_4705.jpg 5

5-6typ Prírodné Ametyst Klastra Fialový Kremeň Ručne Vyrezávané Ježko Darček Decor Prírodné Kamene a Minerályt

Ozdoby
€13.77 €16.20

Farba:

Zaručené bezpečné pokladňa

Prírodné Ametyst Klastra Fialový Kremeň Ručne Vyrezávané Ježko Darček Decor Prírodné Kamene a Minerály

Ite t m Vysvetliť

Názov Prírodný krištáľ zvierat

Materiál crystal

Hmotnosť

g

Dĺžka

5-6typ

Šírka

cm

Veľkosť

cm POZNÁMKA 1.Prosím, nechajte mierne odchýlky na meranie. 2.Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov,vďaka za pochopenie.

3.Všetci vieme, že nie sú rovnaké listy slovo,pretože oni sú naturals, aj kamene sú všetky naturals, takže tam bude trochu odlišné od každého kusu.Budeme loď tovaru náhodne,prosím, láskavo na vedomie,ale sme sľub, ktorý sme vám poskytne najlepšiu kvalitu.

1.Vitajte na nákup našich produktov, po prijatí tovaru uspokojivé prosím zanechať dobrý hodnotenie tous, ak nie ste spokojní, prosím, kontaktujte nás, budeme podľa stavu výrobku, plné alebo čiastočné vrátenie peňazí,

2.Všetky produkty v našom internetovom obchode sú zaznamenané v prirodzeného svetla.Uistite sa, že výrobok je intuitívne a pravdivé.

3. Ak chcete prispôsobiť produkt, prosím kontaktujte nás a poskytnite nám s produktom obrázky vypracovať vašich požiadaviek a špecifikácií.Budeme sa snažiť v našich silách, aby vyhovoval vašim požiadavkám.

4.Ak chcete veľkoobchod veľké množstvo výrobkov, alebo prispôsobiť veľké množstvo výrobkov, kontaktujte nás a dohodnúť sa na cene.My vám poskytne kvalitné a lacné produkty pre splnenie vašich požiadaviek.

Sku: b4705


  • Tému: MASKOT
  • Materiál: CRYSTAL
  • Regionálne Funkcie: Čína
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • prírodný krištáľ: Prírodný krištáľ zvierat
  • Názov Značky: dhmszb
  • Štýl: feng shui

Značky: bože kamenná tvár, ametyst kubických krúžok, ametyst prírodné brošňa, crystal ametyst, ametyst prírodného kameňa jewel, ametyst kameň prirodzene, rose quartz prívesok druzy, godja kamenná tvár, pásy prírodný kameň ametyst, vyrezávané quartz modrá.

Hodnotenie Zákazníkov

Na základe 0 Recenzie Napíšte recenziu

Napíšte recenziu

Hodnotenie

Príbuzné produkty

Produkty môžete tiež chcieť vidieť