/5991_Auto-svetlometu-súprava-na-opravu-auta-svetlometov-1/wp-upload_cdn.jpg /pics-storage/Auto-svetlometu-súprava-na-opravu-auta-svetlometov_1_5991.jpg 0 /5991_Auto-svetlometu-súprava-na-opravu-auta-svetlometov-2/wp-upload_cdn.jpg /pics-storage/Auto-svetlometu-súprava-na-opravu-auta-svetlometov_2_5991.jpg 1 /5991_Auto-svetlometu-súprava-na-opravu-auta-svetlometov-3/wp-upload_cdn.jpg /pics-storage/Auto-svetlometu-súprava-na-opravu-auta-svetlometov_3_5991.jpg 2 /5991_Auto-svetlometu-súprava-na-opravu-auta-svetlometov-4/wp-upload_cdn.jpg /pics-storage/Auto-svetlometu-súprava-na-opravu-auta-svetlometov_4_5991.jpg 3 /5991_Auto-svetlometu-súprava-na-opravu-auta-svetlometov-5/wp-upload_cdn.jpg /pics-storage/Auto-svetlometu-súprava-na-opravu-auta-svetlometov_5_5991.jpg 4

Auto Svetlometu Súprava Na Opravu Auta Svetlometov Leštiaca Opravu Skla Proti Poškriabaniu Repair Tool Svetlometu Rekonštrukcii Cleaning Toolt

Stroj Nástroje A Príslušenstvo
€14.77 €19.69

Farba:

Zaručené bezpečné pokladňa

Auto Svetlometu Súprava Na Opravu Auta Svetlometov Leštiaca Opravu Skla Proti Poškriabaniu Repair Tool Svetlometu Rekonštrukcii Cleaning Tool

Materiál: Nehrdzavejúca oceľ

Na obale produktu: hliníková zliatina tool box

Rozsah použitia: auto svetlomety

Hmotnosť: 1,8 kg

Počet súprav: 22

Poznámka:

1. Ak sa rozhodnete "Predávajúci spôsob dopravy", prosím, na vedomie, že tento expedičný poplatok sa vzťahuje len na niektorých krajinách / regiónoch, tak po úhrade, prosím kontaktujte nás a my vám potvrdí s vami.

2. Ak zásielku príde na vaše miestne zvyky, prosím, platiť dane a prevziať zásielku preč.Nenesieme clá a dovozné dane.Ak colné zlyhá v dôsledku kupujúceho dôvodov a tovar sa vráti alebo zničená, nebudeme vám vrátenie peňazí.

3. Ak sa rozhodnete DHL, FEDEX, TNT, UPS, EMS, pomôže vám usporiadať medzinárodné expresné dodávky a dodávky priamo na vašu adresu (dverí k dverám služby)!Ak je tovar dodaný kuriérom, kupujúci je len nutné platiť dane pri príchode.

4. Pred podpisom, musíte skontrolovať balík uistite sa, že je v dobrom stave, a potom ju podpísať.Ak je balík poškodený, prosím, fotografovanie, potom okamžite sa sťažovať na lodnej dopravy, nezabudnite, sťažnosť číslo, a potom ma kontaktovať, my vám určite pomôže.

5. Naše prevádzkové hodiny: 9: 00-18: 30 Peking čas.Medzitým, budeme reagovať na vašu správu okamžite.Počas prestávky, nemusíme byť schopní odpovedať na vašu správu, prosím pochopiť.Odpovieme vám do 24 hodín.

Sku: b5991


  • Hmotnosť: 1.8kg
  • Druh: Vertikálne
  • Certifikácia: ŽIADNE
  • Produktové balenie: zliatina hliníka tool box
  • Rozsah pôsobnosti: Auto svetlomety
  • Stav: Nové
  • Produkt Čísla: GZ0853B
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • počet súprav: 22
  • Materiál: Z Nehrdzavejúcej Ocele
  • Názov Značky: LZHZXY

Značky: vibeila leštenie svetlometov, bmw leštenie svetlometov, pôvodné leštenie svetlometov, leštenie svetlometov polimeno, živé leštenie svetlometov, prado leštenie svetlometov, vahemo leštenie svetlometov, polaroid leštenie svetlometov, h m leštenie svetlometov, cítil leštenie svetlometov.

Hodnotenie Zákazníkov

Na základe 0 Recenzie Napíšte recenziu

Napíšte recenziu

Hodnotenie

Príbuzné produkty

Produkty môžete tiež chcieť vidieť