/6472_Rám-miniatúrny-domček-pre-bábiky-auta-romantický-1/wp-upload_cdn.jpg /pics-storage/Rám-miniatúrny-domček-pre-bábiky-auta-romantický_1_6472.jpg 0 /6472_Rám-miniatúrny-domček-pre-bábiky-auta-romantický-2/wp-upload_cdn.jpg /pics-storage/Rám-miniatúrny-domček-pre-bábiky-auta-romantický_2_6472.jpg 1 /6472_Rám-miniatúrny-domček-pre-bábiky-auta-romantický-3/wp-upload_cdn.jpg /pics-storage/Rám-miniatúrny-domček-pre-bábiky-auta-romantický_3_6472.jpg 2 /6472_Rám-miniatúrny-domček-pre-bábiky-auta-romantický-4/wp-upload_cdn.jpg /pics-storage/Rám-miniatúrny-domček-pre-bábiky-auta-romantický_4_6472.jpg 3 /6472_Rám-miniatúrny-domček-pre-bábiky-auta-romantický-5/wp-upload_cdn.jpg /pics-storage/Rám-miniatúrny-domček-pre-bábiky-auta-romantický_5_6472.jpg 4 /6472_Rám-miniatúrny-domček-pre-bábiky-auta-romantický-6/wp-upload_cdn.jpg /pics-storage/Rám-miniatúrny-domček-pre-bábiky-auta-romantický_6_6472.jpg 5

Rám Miniatúrny domček pre bábiky Auta Romantický Photo Frame Typ domček pre bábiky Miniatúrne DIY Dom Súprava Teplá Dawn S Nábytkom A Pre Domovt

Bábiky A Príslušenstvo
€29.58 €73.95

Farba:

Zaručené bezpečné pokladňa

Funkcie:

Rám miniatúrny domček pre bábiky súprava nie len zvyšuje zmysel pre detail, ale tiež umožňuje ľahké preniknúť do vnútra lepšie.

Tento DIY domček pre bábiky foto rám je vhodný pre osoby nad 14 rokov.Takže je to skvelý spôsob, ako komunikovať s dospievajúcich a dospelých.

DIY miniatúrne bábika domy rámu sú vhodné pre vaše domáce dekorácie a môžu byť zavesené na stenu, dvere, police, spálňa, obývacia izba

opísať:

Názov produktu: diy ručné magic photo frame

Hmotnosť: 500g

Veľkosť: 22*17*3.5 cm\8.66x6.69x1.37in

Materiál: drevo, plátno, papier, živice, atď.

Osvetlenie konfigurácia: LED

Druh tipy:

1. Vzhľadom na teplotu farieb displeja, fotoaparát, okolitého svetla a fotografovanie schopnosti, obrázky niektoré výrobky môžu mať mierne farebné odlišnosti, a farba je predmetom skutočného produktu!

2. Prosím, nechajte mierne veľkosť rozdiely vzhľadom na rôzne manuálne merania.

balenie zoznam:

Magic Photo Frame*1

Batérie poľa*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.【Nádherné Miestnosti Ozdoby] vyzýva Môžeme byť zadarmo v magickom svete.Po budovanie DIY doll house rám, môžeme mať ruleta, mocné kúzla, a staroveké magické knihy.DIY miniatúrne fotorámčekov vzhľad ideálny pre zobrazenie na vašom stole.

2.【Jednoduché A Elegantné] vyzýva Jeho celý obraz je teplý a krásne.Nádherné nástenné sconces, olejomaľba rámy, a sviečky sú retro ozdobený.Rám miniatúrny domček pre bábiky súprava nie len zvyšuje zmysel pre detail, ale tiež umožňuje ľahké preniknúť do vnútra lepšie.

3.【Užite si DIY Fun] vyzýva Vyše 14-ročných môžu používať túto domáce domček pre bábiky photo frame.Preto, je to fantastický prístup na interakciu s oboma dospievajúcich a dospelých.Ste tiež motivovaní k výstavbe ako skutočná inžinier by.

4.【Pôsobnosti] vyzýva je vhodný pre vaše domáce dekorácie a môžu byť zavesené na stenu, dvere, police, spálňa, obývacia izba, kuchyňa, chodba, kancelária, záhrada, hotel, alebo na iných miestach.DIY miniatúrne bábika domy rám majú veľmi širokú škálu aplikácií.

5.【Dobrá Voľba Pre Dary] vyzýva Miniatúrne DIY dom rám auta je skvelý darček pre svojho milenca, na rodinu, priateľov alebo seba na rôznych festivaloch.Nechať ich užívať si teplo v chladnom zimnom období.

Sku: b6472


  • Certifikácia: ŽIADNE
  • Pohlavie: Unisex
  • Materiál: Plastové
  • Odporúčame Veku: 12+y
  • Pôvod: Kontinentálna Čína

Hodnotenie Zákazníkov

Na základe 0 Recenzie Napíšte recenziu

Napíšte recenziu

Hodnotenie

Príbuzné produkty

Produkty môžete tiež chcieť vidieť