/8440_Taper-ramienka-výstružníky-1-50-taper-twist-chucking-1/wp-upload_cdn.jpg /pics-storage/Taper-ramienka-výstružníky-1-50-taper-twist-chucking_1_8440.jpg 0

Taper ramienka výstružníky 1:50 taper twist chucking výstružníky pre strojt

Stroj Nástroje A Príslušenstvo
€21.99

Farba:

Zaručené bezpečné pokladňa

Názov produktu: taper výstružníky pre taper ramienka stroj (1:50)

priemer > > 10 mm sú špirála čepeľ

Výrobca: jie gong

Materiál: super pevný HSS

Špecifikácia: mm 6-50

Jiegong sústrediť sa na všetky druhy výstružníky výroby za posledných 20 rokov, s kvalitu produktov, ak sa chcete vrátiť na väčšinu zákazníkov.

Tam sú tiež rôzne predĺžiť predaj, detailné konzultácie služieb zákazníkom.

Poznámky pre používanie stroj taper výstružníky:

Pretože taper výstružníky, má určité taper, pevnosť a húževnatosť v porovnaní s bežnou výstružníky sú značne znížená, môžu byť použité iba pre konečnú úpravu, nemôže byť použité ako vystružovanie vŕtanie (ľahko zlomiť).

Spracovanie prietok: napríklad, s kužeľa výstružníky z 18.0 dokončovacie, je potrebné najprv pomocou vrtáka menej ako 18.0 vŕtanie otvoru, potom pomocou kužeľa trochu 18.0 vystružovanie diery vhodné taper veľkosť, a potom pomocou kužeľa výstružníky spracovanie, tak ako výrazne zlepšiť život výstružníky.

Sku: b8440


  • Druh: Chucking Výstružníky
  • Materiál: HSS

Značky: 029mm výstružníky, výstružníky 560mm, pz2 výstružníky, výstružníky 201, zlaté výstružníky, hobby výstružníky, 40 zúžený výstružníky, vintage výstružníky, výstružníky 10xd, 10pcs 150 výstružníky.

Hodnotenie Zákazníkov

Na základe 0 Recenzie Napíšte recenziu

Napíšte recenziu

Hodnotenie

Príbuzné produkty

Produkty môžete tiež chcieť vidieť