/9362_Boho-macrame-nástenné-závesné-police-ručne-tkané-1/wp-upload_cdn.jpg /pics-storage/Boho-macrame-nástenné-závesné-police-ručne-tkané_1_9362.jpg 0 /9362_Boho-macrame-nástenné-závesné-police-ručne-tkané-2/wp-upload_cdn.jpg /pics-storage/Boho-macrame-nástenné-závesné-police-ručne-tkané_2_9362.jpg 1 /9362_Boho-macrame-nástenné-závesné-police-ručne-tkané-3/wp-upload_cdn.jpg /pics-storage/Boho-macrame-nástenné-závesné-police-ručne-tkané_3_9362.jpg 2 /9362_Boho-macrame-nástenné-závesné-police-ručne-tkané-4/wp-upload_cdn.jpg /pics-storage/Boho-macrame-nástenné-závesné-police-ručne-tkané_4_9362.jpg 3 /9362_Boho-macrame-nástenné-závesné-police-ručne-tkané-5/wp-upload_cdn.jpg /pics-storage/Boho-macrame-nástenné-závesné-police-ručne-tkané_5_9362.jpg 4 /9362_Boho-macrame-nástenné-závesné-police-ručne-tkané-6/wp-upload_cdn.jpg /pics-storage/Boho-macrame-nástenné-závesné-police-ručne-tkané_6_9362.jpg 5

Boho Macrame Nástenné Závesné Police Ručne Tkané Strapec Gobelín Rack Drevené Plávajúce Skladovanie Vešiak na Steny Domov Dekort

Ozdoby
€16.48 €20.86

Farba:

Zaručené bezpečné pokladňa

1. Vyrobené z prírodnej bavlny lano, tieto macrame nástenné závesy boli tkané, všetky macrame závesy sú robustly konštruované a môže byť stenu.

2. Toto závesné lano drevené police je tiež ideálny dom dekor držať vaše knihy, fotorámčekov, časopis, kúpeľňa drobnosti, rastliny, a ďalšie.Je ľahké zavesenie v každej oblasti vášho domova a je ideálny kolaudačné párty darček.

3. Krásne závesné drevené police, ideálny ako kvetináč úložný stojan, a potom obohatenie vášho domova.

4. Táto Stena Dekor úložná polička je dosť silný na zobrazovanie vašich obľúbených succulents, sviečky, rámy na obrazy, knihy, osobný odber artefakty a iné spoločnej domácnosti potrebuje.

5. Tento moderný a elegantný domova pult môže byť ľahko zápas s statku dokonale.Nádherné craftmanship, štýlový vzhľad, to tiež môže byť ornament na stole alebo miestnosti.

Farba: ako je znázornené

Materiál: bavlnené lano + drevo

Veľkosť: 30 x 50 cm

Obsah Balenia:

1 x nástenné závesné police

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Sku: b9362


  • Vzor: Obyčajný Farbená
  • Technics: Non-Tkané
  • Vzor Typ: Pevné
  • Materiál: Iné
  • Tvar: Námestie
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Štýl: Moderný Štýl

Hodnotenie Zákazníkov

Na základe 0 Recenzie Napíšte recenziu

Napíšte recenziu

Hodnotenie

Príbuzné produkty

Produkty môžete tiež chcieť vidieť